2%

Vă invităm și pe dumneavoastră să vă alăturați celor care cred că acești copii și tineri au dreptul la o viață normală, prin completarea formularului de redirecționare a 2% din impozitul pe venit (formularul 230) către Asociația „Copiii de Cristal”bpână la data de 25 mai.

Ce este 2%?

2%  reprezintă posibilitatea legală a tuturor salariaţilor de a redirecţiona o parte din impozitul pe venit, pe care deja l-au plătit (anul trecut), unei organizaţii non-guvernamentale. În loc să administreze statul român toţi banii pe care dumneavoastră i-ați plătit sub formă de impozit, puteți alege o organizaţie căreia să îi redirecționăm o parte din impozitul pe venit.

Cum puteți direcţiona 2% din impozitul pe venit către Asociaţia „Copiii de Cristal”?

Mai jos, găsiți formularul 230, care este deja completat cu datele asociației noastre, pe care vă rugăm să-l descărcaţi şi să-l completaţi cu datele personale. Durează doar 1 minut. După aceea, ne puteți contacta și un reprezentant al Asociației „Copiii de Cristal” va veni să îl ia sau ni-l puteți trimite în format electronic, la adresa de e-mail: contact@copiiidecristal.ro

Dacă locuiți în afara Braşovului, puteți depune formularul completat cu datele personale la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţineți până la data de 25 mai sau puteți să ni-l trimiteți scanat pe e-mail, la adresa: contact@copiiidecristal.ro

Formularul 200, pe care îl puteți printa dând click pe butonul de mai jos, se adresează celor care doresc să redirecţioneze 2% din impozitul pe alte venituri decât cele salariale, provenind din următoarele surse:

1. Activităţi independente precum activităţi comerciale, profesii libere (avocat, notar, auditor financiar, consultant fiscal, expert contabil, arhitect ş.a) sau drepturi de proprietate intelectuală (brevete de invenţie, desene şi modele, mostre, mărci de fabrică şi de comerţ, procedee tehnice, know-how, drepturi de autor)

2. Cedarea folosinţei bunurilor mobile şi imobile

3. Activităţi agricole

4. Operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen

Formularul trebuie completat şi depus în 2 exemplare, dacă îl depuneți la Administraţia Financiară. În cazul în care îl trimiti prin poştă este suficient un singur exemplar.