Be my Friend!

Campania “Be my Friend” are ca scop susținerea beneficiarilor care frecventeză sesiunile de terapie ocupațională de zi cu zi, din Centrul de Evaluare şi Recuperare prin Terapie Specializată pentru Tulburări din Spectrul Autist, Sindrom Down, Sindrom Asperger, ADHD şi alte tulburări asociate

La Centrul de Zi al asociației de pe Str. Aurel Vlaicu, nr. 26 bis, vin 17 adolescenți și adulți, cu vârste cuprinse între 18 și 54 ani care, sub supraveghere permanentă din partea terapeuților și a voluntarilor, frecventează orele de terapie ocupațională. Aici, ei realizează obiecte hand-made (decoraţiuni, bijuterii, cutii de bijuterii, picturi pe sticlă, felicitări etc) și lumânări, în atelierul pe care am reușit să-l dotăm în 2013, cu fondurile provenite din programul de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit. Toate produsele realizate sunt prezentate în cadrul expoziţiilor cu vânzare la toate evenimentele organizate în beneficiul Asociaţiei „Copiii de Cristal”.

Dacă doriți să ajutați financiar asociația ca să reușim să diversificăm serviciile și să preluăm mai multe cazuri sociale, adică familii care nu își permit costurile terapiei de specialitate pentru copilul lor, vă invităm să susțineți câte un beneficiar de la Terapie Ocupațională să-și continue parcursul terapeutic. Aveți posibilitatea să acoperiți costurile terapiei in cuantum de 300 de lei pe lună, prin plată lunară, pe trimestru sau o singură plată. Părinții acestor beneficiari plătesc la noi în centru o cotizație de 150 de lei pe lună, sumă ce acoperă materialele pe care le utilizăm la realizarea diverselor proiecte artistice, dar nu numai.

Ajutați Copiii de Cristal să aibă un viitor mai bun!