Susține prin sport Copiii de Cristal!

Vezi mai multe

Asociația „Copiii de Cristal” vă invită să susţineți terapia specializată a cazurilor sociale, participând la una sau la toate evenimentele sportive ale anului 2016, la care avem onoarea de a fi promovați sub titulatura de cauză socială.

Mulțumim organizatorilor Semimaraton Brașov Intersport, Maratonul Internațional Brașov și Bike Race Brașov pentru că ne oferă ocazia de a ne face cunoscută povestea în comunitatea brașoveană și că, astfel, cu ajutorul vostru, al tuturor, vom reuși să strângem fondurile necesare pentru susținerea cazurilor sociale care au nevoie să-și continue terapia specializată în cadrul centrului nostru.

Primul eveniment sportiv prin care puteți să ajutați asociația noastră este Semimaraton Brașov Intersport, care are loc pe 2 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Conștientizarea Autismului. Prin achitarea taxei de înscriere, puteți să vă alegeți cauza pe care doriți să o susțineți și, astfel, 10 lei ar putea fi direcționați către cauza copiilor cu autism.

Asociația „Copiii de Cristal” este pentru prima data beneficiară a evenimentului Semimaraton Intersport Brașov, dar suntem siguri că ne vom bucura de susținerea prietenilor noștri și la următoarele ediții, pentru că ne-am cunoscut, ne-am plăcut și nevoile noastre au fost înțelese, după cum puteți citi AICI.

Pe 29 mai, la Brașov, are loc unul dintre cele mai importante evenimente sportive din țară: Maratonul Internațional Brașov, la care participă sportivi profesioniști și amatori, pasionați de alergarea pe asfalt. Pentru asociația noastră este o mare onoare să fim cauza socială pe care o susține acest eveniment, pentru al doilea an consecutiv. Anul trecut, ne-am bucurat de o donație de 6.902 de lei din partea Fundației Telekom, ca urmare a taxelor strânse la cursa de 5 km, dar și 15% din valoarea taxei la probele competitive (maraton, ștafetă, semimaraton și 10 km). Cu această sumă am reușit să acoperim cheltuielile de terapie pentru 10 copii cu autism din cadrul centrului nostru pentru o perioada de 7 săptămâni. Mulțumim!

Pe 5 iunie, pasionații de sportul pe două roți pot participa la Bike Race Brașov. Prin achitarea taxei de participare, puteți alege să susțineți Copiii de Cristal: 10 lei vor ajunge la copiii cu autism care au nevoie de ajutor pentru continuarea terapiei in Centrul nostru de Terapie și Intervenție Specializată în Autism, Sindrom Down, ADHD și alte tulburări asociate.

Înscrierile la toate cele 3 evenimente sportive sunt în toi și noi vă încurajăm să contribuiți la schimbarea în bine a unei vieți de copil, prin mobilizarea forțelor proprii și a resurselor de care dispuneți. Și prietenii voștri pot face o faptă bună, chiar și înscriindu-se la probele mai puțin solicitante!   

Toate cele 3 evenimente sportive susțin campania de strângere de fonduri „O viață schimbată”, inițiată în anul 2015 de către asociația noastră, prin care dorim să susținem financiar beneficiarii care nu își permit terapia de recuperare în cadrul Centrului de Evaluare şi Recuperare prin Terapie Specializată pentru Tulburări din Spectrul Autist, Sindrom Down, Sindrom Asperger, ADHD şi alte tulburări asociate al Asociației „Copiii de Cristal”.

Cu ajutorul prietenilor asociației, orice sumă de bani donată asociației este apoi direcționată către beneficiarii noștri ce nu își permit costul terapiei.

Oricine poate contribui la binele pe termen lung pentru un copil cu nevoie speciale. Dacă doriți să susțineți terapia unui copil în centrul nostru, pe un an întreg, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@copiiidecristal.ro sau accesați secțiunea de donații a site-ului nostru. Suma anuală necesară pentru acoperirea cheltuielilor de terapie a unui singur caz social este de aproximativ 6.000 de lei.