Crystal After School (2014)

Asociația  „Copiii de Cristal” a participat și la cea de-a doua ediție a Campionatului de Bine, unde s-a înscris cu proiectul Crystal After School, o inițiativă pilot la nivelul municipiului Brașov.  Este vorba despre un proiect prin care ne-am propus ca 10 copii cu TSA sau alte tulburări de dezvoltare, cu vârsta cuprinsă între 7 si 11 ani, să poată beneficia de un program specializat de tip after school, într-un ambient plăcut si sigur. Crystal After School este o inițiativă care vine nu doar în ajutorul copiilor cu dizabilități, ci și a familiilor lor.
Ne dorim ca astfel să venim în întâmpinarea unei nevoi, prin degrevarea părinților de grija copilului și continuarea fără griji a programului zilnic de serviciu. Copiii vor beneficia de activități terapeutice integrate, adecvate tipului de dizabilitate.

După patru luni de competiție, Asociația  „Copiii de Cristal” s-a calificat în etapa de finală a Campionatului de Bine, datorită susținerii donatorilor brașoveni. Astfel, am reușit să avem  94 de donatori unici,  care ne-au ajutat să strângem suma de 3475 de lei.

Crystal After School este un proiect care va prinde contur și datorită celor care ne-au susținut în Campionatul de Bine, a celor care au răspuns PREZENT ajutorului cerut de copiii cu tulburări din spectrul autist, dar și familiilor lor. Crystal After School este o inițiativă curajoasă, atât de necesară în comunitatea brașoveană și pentru ca acest prim program de tip after school, adresat copiilor cu cerințe speciale, să poată funcționa în cele mai bune condiții, o să avem nevoie și pe mai departe de voi și de susținerea brașovenilor! Donatiile pe Bursa Binelui continuă și după finalizarea competiție.

1511988_981928001822504_2662971239536252588_o