Donează

Copiii de Cristal

|
Donează
Donează acum!

Lorem ipsum

Asociația Copiii de Cristal

Conturi de donatii

Vă invităm să susțineți proiectele Asociației „Copiii de Cristal” și sesiunile de terapie ale beneficiarilor noștri!

Sprijinul acordat de dumneavoastră prin intermediul donațiilor va fi mai mult decât util pentru copiii, tinerii și adulții cu autism și alte tulburări asociate care beneficiază de serviciile Asociației „Copiii de Cristal”.

Gestul dumneavoastră va aduce un plus de stabilitate şi siguranță în derularea proiectelor şi programelor asociației noastre.

Orice ajutor este binevenit pentru noi! Pentru a afla cum puteţi susține activitatea asociației, nu ezitați să ne contactați!

ASOCIAŢIA COPIII DE CRISTAL

Cont RON: RO79 RZBR 0000 0600 0843 5061

Cont EUR: RO65 RZBR 0000 0600 1110 5529

COD SWIFT Raiffeisenbank Brasov – RZBRROBU

Banca: Raiffeisen Bank , Sucursala Braşov

Reprezentata de GABRIELA PLOPEANU – preşedinte

donate2
donate2
donate2
donate2

DONEAZĂ 10 LEI

DONEAZĂ 50 LEI

DONEAZĂ 150 LEI

DONEAZĂ 250 LEI

about-us2
Lorem Ipsum

Lorem ipsum

Vă invităm și pe dumneavoastră să vă alăturați celor care cred că acești copii și tineri au dreptul la o viață normală, prin completarea formularului de redirecționare a 2% din impozitul pe venit (formularul 230) către Asociația „Copiii de Cristal”bpână la data de 25 mai.

Ce este 2%?

2% reprezintă posibilitatea legală a tuturor salariaţilor de a redirecţiona o parte din impozitul pe venit, pe care deja l-au plătit (anul trecut), unei organizaţii non-guvernamentale. În loc să administreze statul român toţi banii pe care dumneavoastră i-ați plătit sub formă de impozit, puteți alege o organizaţie căreia să îi redirecționăm o parte din impozitul pe venit.

Cum puteți direcţiona 2% din impozitul pe venit către Asociaţia „Copiii de Cristal”?

Mai jos, găsiți formularul 230, care este deja completat cu datele asociației noastre, pe care vă rugăm să-l descărcaţi şi să-l completaţi cu datele personale. Durează doar 1 minut. După aceea, ne puteți contacta și un reprezentant al Asociației „Copiii de Cristal” va veni să îl ia sau ni-l puteți trimite în format electronic, la adresa de e-mail: contact@copiiidecristal.ro

Dacă locuiți în afara Braşovului, puteți depune formularul completat cu datele personale la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţineți până la data de 25 mai sau puteți să ni-l trimiteți scanat pe e-mail, la adresa: contact@copiiidecristal.ro

Asociația COPIII DE CRISTAL

Fii Voluntar pentru

 

 

Prieteni dragi, poate știți deja ce înseamnă autismul, sau vreți doar să aduceți bine și frumos în lumea de lângă voi. Noi, Copiii de Cristal, vă invităm să vă alăturați familiei noastre în calitate de voluntari. Veți avea astfel ocazia de a vă implica și de a-i susține susține pe cei peste 80 de copii, tineri și adulți care beneficiază de serviciile nostre de intervenție terapeutică de specialitate, dăruind puțin din timpul și energia voastră celor care au nevoie!

Ce înseamnă să fii voluntar la Asociația Copiii de Cristal?

• Asistarea tinerilor și adulților cu tulburări din spcetrul autist în cadrul orelor de terapie ocupațională
• Asistarea copiilor, tinerilor și adulților cu tulburări din spcetrul autist în cadrul orelor de kinetoterapie
• Asistarea copiilor, tinerilor și adulților cu tulburări din spcetrul autist în cadrul orelor deTerapie 3C
• Asistarea și participarea la evenimentele de informare, conștientizare și strângere de fonduri

Vă așteptăm cu drag!

fii-voluntar-ACC
X