TERAPIE PENTRU TINERII CU ASD

 

Terapia pentru copiii și tinerii cu TSA este esențială. Învățarea diferitelor tehnici comportamentale este comparabilă cu învățarea unei limbi străine, limba pentru a comunica într-o lume ideală.

Copiii și tinerii cu autism au o viață interioară bogată. Accesul la terapie le permite să-și exprime nevoile și dorințele în lumea exterioară și să primească un răspuns adecvat în schimb.

Terapia poate îmbunătăți dramatic atât viața unei persoane cu TSA, cât și viața tuturor celor din jurul lor. Noi, Copiii de Cristal, credem din toată inima în avantajele terapiei. De asemenea, credem că fiecare copil și tânăr din spectru ar trebui să aibă acces la terapie.

CUM DĂM ÎNAPOI

Munca noastră cu fundația For Children se concentrează pe oferirea de sprijin financiar și intermedierea schimbului de cunoștințe cu scopul exclusiv de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor și tinerilor cu TSA.

În prezent, Copiii de Cristal are 10 adulți tineri (vârste cuprinse între 19 și 41 de ani), cu ASD sever, în îngrijirea lor. Cinci dintre ei sunt diagnosticați cu autism și retard mental. Toți cei 10 tineri se confruntă cu deficiențe semnificative care fac imposibilă viața independentă.

Întrucât nu au avut acces la terapie la o vârstă fragedă, le lipsește o mulțime de elemente de bază: nu se pot exprima, au tantrum, se izolează.

Cu răbdare și grijă, terapeutul de grup, principal, lucrează la reducerea decalajului și învățarea comportamentelor adulte utile.

george1
Bianca1
Daniela1

        George O. – 19 ani            

Bianca V. – 28 ani

Daniela A. – 26 ani

Raluca1
Catalin1
Ciprian 1

Raluca B. – 33 ani

Cătălin A. – 34 ani

Ciprian C. – 41 ani

Radu1
Matei1
Lorand1

Radu P. – 24 ani

Matei N. – 20 ani

Lorand C. – 31 ani

Andrei1

Andrei I. – 23 ani

 DONEAZĂ PENTRU PROGRAMELE DE TERAPIE

    Ajută-ne să atingem obiectivul nostru anual de donație a € 12,000.00 donând programului nostru de terapie.