Servicii

Mai multe feluri de terapie

|
Servicii
Serviciile noastre

Terapii

Descoperă mai jos secțiunea noastră de terapii. Vezi cum putem să te ajutăm și află mai multe despre fiecare terapie în parte, pentru a vedea cum anume îți putem ajuta copilul.

Înot terapeutic

Înot terapeutic

Inotul este sportul cu efectele benefice cele mai complexe asupra organismului, indiferent de varsta. La copilul mic, activitatile acvatice contribuie la
Terapie ABA

Terapie ABA

TERAPIA ABA Terapia comportamentală care ajută la descreşterea comportamentelor nefuncţionale în exces şi la îmbunătăţirea comportamentelor deficitare. Terapia ABA – ”Applied
Terapie Ocupațională

Terapie Ocupațională

Ajută oamenii să-şi recâştige independenţa în majoritatea ariilor de existenţă, îmbunătăţind abilităţile cognitive, fizice şi mortice. Terapia ocupațională are drept scop
Kinetoterapie

Kinetoterapie

Dezvoltă abilitățile motrice, capacitatea de percepție, orientare și organizare spațio-temporală, conferă control motric și oferă stabilitate. Kinetoterapia sau terapia prin mișcare
Terapie 3C

Terapie 3C

Bazată pe îmbunătățirea gradului de conștientizare, pe creșterea nivelului de concentrare și pe activități de coordonare. Terapia 3C (Concentrare. Coordonare.
Terapie asistată de animale

Terapie asistată de animale

Benefică pentru îmbunătățirea capacității de recunoaștere a emoțiilor, dar și pentru îmbunătățirea altor caracteristici comportamentale. Terapia asistată de animale (TAA) nu
Terapie Senzorială

Terapie Senzorială

Utilizată pentru creşterea constienţei şi comportamentele pozitive pentru persoanele cu deteriorări severe senzoriale sau probleme neurologice. Camera senzorială este un
Logopedia

Logopedia

Are rol de restaurare şi stabilizare a limbajul, prin aplicarea diferenţiată a tehnicilor specifice din domeniu. Logopedia sau Terapia Tulburărilor
Sprijin pentru beneficiari

Fiecare din cei peste 70 de beneficiari ai asociației „Copiii de Cristal” beneficiază de sprijin moral, fizic și medical, iar specialiștii noștri sunt alături de ei, ajutându-i în permanență.

Abordare specifică

Fiecare copil este diferit. Poate avea alt temperament, alte probleme și poate necesita alte soluții. De aceea abordăm fiecare beneficiar în parte, folosindu-ne de tehnici personalizate.

Consultații periodice

Vrem să știm că activitatea noastră este benefică pentru cei implicați. De aceea, periodic măsurăm eficiența activităților și comparăm rezultatele obținute pentru a ne perfecționa.

Menținem legături strânse

Nu doar beneficiarii au parte de atenția specialiștilor asociației. Oferim consultanță și părinților și menținem mereu o relație strânsă cu aceștia pentru a le fi de ajutor la nevoie.

Transparență totală

Atât în ceea ce privește managementul proiectelor, deciziile conducerii, dar și privitor la resurse suntem mereu deschiși. Transparența este una dintre valorile noastre centrale.

Calitate și Siguranță

Ne asigurăm că oferim cele mai bune condiții, specialiștii noștri lucrând în deplină siguranță cu beneficiarii. Calitatea serviciilor și siguranța copiilor sunt criterii principale pentru noi.

Gestionarea costurilor

Ne străduim să fim cât mai eficienți posibil în ceea ce privește gestionarea bugetelor. Dorim să oferim sprijin maxim cu cheltuieli minime, pentru fiecare dintre beneficiarii asociației.

Satisfacția beneficiarilor

Tot ce este mai important pentru noi este reprezentat de satisfacția beneficiarilor. Dorim să ajutăm copiii cu TSA să-și rezolve problemele și să se poată bucura de o viață normală.

Devenim mai buni!

An de an încercăm să diversificăm planul de activități, să acaparăm cât mai multe fonduri și să ne lărgim aria de practică pentru a ajuta cât mai mulți beneficiari.

Investim toate resursele fizice, materiale și umane în dezvoltarea programelor și campaniilor noastre, pentru ca fiecare beneficiar să aibă parte de servicii și asistență de calitate. Dorim să ajutăm cât mai mulți copii cu TSA să depășească barierele impuse de aceste tulburări, să se poată bucura de sprijinul specialiștilor noștri și, cu ajutorul acestora, dar ș¡ prin intermediul terapiilor specializate, să ajungă la nivelul unui trai normal. Dorim ca fiecare copil cu TSA să poată trăi o viață normală, să se integreze în societate și să se poată bucura de tot ce are viața de oferit, alături de persoanele apropiate din familia sa, alături de grupul de prieteni și alături de noi, prietenii săi de nădejde din cadrul asociației „Copiii de Cristal”.

mai-buni

Descoperă ce cred despre noi oamenii care ne sunt alături!

Hai și tu în echipa asociației „Copiii de Cristal”. Fiecare mână de ajutor poate oferi o șansă unui nou copil să ducă o viață normală!