Concerte caritabile

un-dar
Un dar muzical pentru Copiii de Cristal (2015)
impreuna-pentru-un-vis
Împreună, pentru un vis!
Un dar muzical pentru Copiii de Cristal (2015)

Spectacolul a fost organizat de Asociația „Ladies Circle nr. 1” și Liceul de Muzică Tudor Ciortea” din Brașov, în data de 1 iunie, la Sala Patria.  Maestrul Florin Ionescu Galați – la vioară şi Corina Ibănescu – la pian, alături de tineri muzicieni ai Liceului de Muzică „Tudor Ciortea” au oferit un dar muzical din suflet pentru Asociația „Copiii de Cristal” cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului. Melomanii brașoveni au fost invitati la un concert de excepție organizat în beneficiul copiilor, tinerilor și adulților diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Toate fondurile obținute din vânzarea biletelor au fost direcționate către Asociația „Copiii de Cristal”, pentru continuarea terapiei celor peste 80 de copii, tineri şi adulţi diagnsticați cu diverse tulburări din spectrul autist.  În urma acestui eveniment caritabil, Asociația „Copiii de Cristal”  a beneficiat de o donație în valoare de 3.500 de lei.

O galerie de fotografii de la acest eveniment puteți vedea aici.

un-dar-muzical2
Împreună, pentru un vis!

7.000 de lei este suma strânsă de Asociaţia „Copiii de Cristal” în urma concertului caritabil „Împreună, pentru un vis!” care a avut loc pe 10 decembrie 2015, la Centrul Cultural Reduta. Cu acești bani s-a modernizat instalaţia electrică și s-a dotat cu surse de încălzire Centrul de Evaluare şi Recuperare prin Terapie Specializată pentru Tulburări din Spectrul Autist, Sindrom Down, Sindrom Asperger, ADHD şi alte tulburări asociate. În cadrul spectacolului, pe scena sălii de la Reduta au urcat elevi ai Liceului de Muzică „Tudor Ciortea”, precum şi artişti de la Palatul Copiilor din Braşov şi din Codlea. Seara a continuat cu momente muzicale realizate de foşti concurenţi ai emisiunii „Vocea României”, artişti consacraţi şi implicaţi în susţinerea cauzei Copiilor de Cristal: Lori Ciobotaru, Petra Acker, Roxana Morar şi Ricardo Caria, care a fost şi amfitrionul evenimentului.

impreuna-pentru-un-vis2