FORMULAR 230 - Copiii de Cristal

Suntem o asociație non-guvernamentală dedicată susținerii copiilor cu autism și tulburări asociate, înființată în 2006 în orașul Brașov. Misiunea noastră este să oferim sprijin integral acestor copii și familiilor lor, colaborând strâns cu o echipă de voluntari devotați și terapeuți specializați.

Cu drag, vă invităm să ne cunoașteți mai bine vizitând website-ul nostru. Aici veți găsi informații detaliate despre activitățile noastre, resurse utile și cum puteți contribui la această cauză nobilă.

Într-un efort de a susține financiar proiectele noastre, vă încurajăm să completați și să depuneți formularul 230 online, un proces simplu și eficient, care vă scutește de drumuri la ANAF. Formularul poate fi descărcat direct de pe site-ul nostru sau poate fi completat online, semnat și trimis prin e-mail la adresa contact@copiiidecristal.ro. Echipa noastră dedicată se va ocupa de expedierea acestuia către ANAF.

Alternativ, puteți descărca formularul de pe website-ul nostru, completați-l cu datele personale și să-l depuneți direct la ANAF.

Contribuția dumneavoastră este vitală pentru continuarea misiunii noastre și pentru a aduce zâmbete pe chipurile acestor copii speciali. Vă mulțumim pentru susținerea acordată și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie de compasiune și speranță.

X